adidasultraboost

Obama balanserar världskriser med golf OAK BLUFFS Många militära strejker i Irak på lördagen från en podium på Vita huset gräsmattan med Marine One, presidentens helikopter, parkerade i bakgrunden. adidasultraboost Fyra timmar senare erbjöd han en helt annan tableau: ett golfspel med vänner på en frodig kurs på Martha’s Vineyard, den exklusiva Massachusetts ön där presidenten och hans familj började en två veckors semester.

De kontrasterande scenerna, som snabbt gav upphov till några fientliga kommentarer från kritiker,adidas zx  illustrerar dilemmaet att ta ledig tid när du är världens mest kraftfulla ledare och definierar per definition stora problem hela tiden. http://adidasultraboost.se/ En del av problemet handlar om uppträdanden, eller ‘optik’ som Washington pundits gillar att kalla det.

Med kriser som kokar i Gaza, Irak och Ukraina, tycker Obama som hans presidentpreferenter under liknande omständigheter fortsatte med planer för en sommaruppehälle, men först efter att ha gjort sitt irak-uttalande mot presidentpresidenten. adidas iran Administrationens tjänstemän gjorde det klart att han skulle fortsätta att göra sitt jobb, även om han fick lite tid, och en följeslagare av assistenter, inklusive den nationella säkerhetsrådgivaren Susan Rice, kom tillsammans för att säkerställa att en virtuell oval office aldrig var långt borta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *